Общи условия

Общи условия

Предмет

          В този документ се декларират общите условия за ползване на сайта Tradebg.net, както и правилата за търговия с продукти.

Данни за Продавача

          „Технотрейд и Ко“ ООД е компания със седалище и адрес:

          гр. София, пл. „България“ 1

          Идентификационен №: 201902685

          Идентификационен № по ДДС: BG201902685

Неприкосновеност на Личните Данни

          Съобразно закона за защита на Личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни. Тези данни са станали достояние на „Технотрейд и Ко“ ООД при използване на сайта Tradebg.net. Приемайки настоящите условия, потребителите се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от сайта по електронен път. Доброволно предоставените Лични данни се съхраняват, обработват и използват от Tradebg.net за целите на поддръжка на функционалности в сайта. „Технотрейд и Ко“ ООД изрично уведомява потребителя, че предоставените Лични данни не се отстъпват на трети лица. Tradebg.net си запазва правото да използва IP адресите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо. Това се налага в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Плащания

          След като клиентът поръча домакински уреди от сайта, той има право да ги заплати в съответният период на плащане. Ако плащането не бъде осъществено поръчката бива закрита.

Клиентът има възможност да осъществи плащане, чрез Наложен платеж при доставка.

Доставка

          „Технотрейд и Ко“ ООД гарантира, че кухненски уреди поръчани от този сайт са с доставка в границите на страната. Предлага се и възможност за преглед преди приемане от куриер. Цените за доставка се определят от ценоразписа на съответната куриерска фирма, както и от посочените срокове на изпълнение. Ако някой ви накара да заплатите допълнително, извън предварителните договорки между нас и вас,  моля сигнализирайте ни. Можете да го направите, чрез формите за контакти в сайта, или чрез изпращане на електронно писмо на адрес: info@uredi.net

        Tradebg.net информира, че всички доставки на продукти в България се извършва от куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД.

Цени

          „Технотрейд и Ко“ ООД гарантира, че цените изложени в сайта са реални, актуални и крайни ( с вкл. ДДС ).

Гаранция за качество

          Tradebg.net гарантира, че всеки предлаган продукт е работещ, изправен и неизползван до момента на предаване към куриерската фирма доставчик.

Отказване на Поръчка

         Ако Клиентът иска да откаже направена поръчка, той може да го направи, като изпрати електронно писмо на адрес: info@uredi.net. Нужно е да посочи основателна причина, както и номера на направената от него поръчка. В случай, че е поръчан повече от един продукт, клиентът трябва да посочи името на продукта, който иска да откаже.

Клиентът може да откаже поръчката ПРЕДИ тя да бъде изпратена за доставка. В случай, че поръчката е била изпратена за доставка, тя не може да бъде отказана. В този случай важат условията за Рекламация и Връщане.

Условия за възстановяване на сума при върнати продукти

          Ако върнете кухненски уред в първоначалното му състояние в рамките на периода за връщане* ще ви възстановим цената на продукта.

          Продуктите, които са повредени, с липсващи части и не в първоначалното им състояние, ще подлежат на договаряне.

          * За всички домакински уреди периода за връщане е 14 дни след момента на получаване. За да проверите оставащото ви време за връщане на поръчан продукт, моля свържете се с нас.

След като обработим заявката ви за връщане, ще Ви уведомим по имейл или телефон относно възстановяването на вашата сума. Ще получите сумата, която сте заплатили обратно до 4 седмици, след като пуснете продуктът за доставка към нас. В много от случаите периодът е по-кратък.

          Разходите по връщане на продукт към Tradebg.net, когато потребителя не е открил повреди в него, се поемат от клиента.

Рекламация и Връщане

При получаване на поръчката Tradebg.net НАСТОЯТЕЛНО препоръчва на своите клиенти да се уверят, че продукта е в изправно състояние. Ако намерите повреда причинена по време на доставката, трябва да съобщите за нея на фирмата доставчик. „Технотрейд и Ко“ ООД не носи отговорност за повреди по време на доставка.

          Можете да се възползвате от правото да бъдете обслужени гаранционно от сервиз на фирмата производител. Това става в случай, че клиентът открие дефект или повреда в продукта в рамките на 2 години от закупуването му. Ако такъв е наличен в рамките на страната, клиентът поема сам разходите по транспорт на продукта до сервиза. В противен случай той трябва да се свърже с нас. Tradebg.net предоставя на клиента двугодишна Европейска гаранция за всеки продукт, за който сервиз в рамките на страната не е наличен. Разходите за транспорт от дома на клиента до офисът на „Технотрейд и Ко“ ООД се поемат от клиента. За да получи правото си на гаранция, клиентът предварително трябва да се свърже с нас. Можете да го направите, чрез формите за контакти в сайта, или чрез изпращане на електронно писмо на адрес: info@uredi.net

          За всеки друг случай са в сила описаните наредби и правила в ЗЗП на ЕС и КЗП на РБ.

Поръчки за Юридически лица и издаване на фактури

          „Технотрейд и Ко“ ООД може да издава фактури на юридически лица. Съгласно ЗЗП на РБ потребител може да бъде единствено физическо лице, а не фирма или юридическо лице. Поради това продукти, които са закупени с фактура към юридическо лице, не могат да бъдат върнати в 14 дневен срок. Тези продукти могат да ползват гаранционно обслужване единствено в рамките на 1 година.

Авторско право и търговски марки

          Всички екрани появяващи се на този сайт, включително графиките, текста и дизайна, са собственост на „Технотрейд и Ко“ ООД. Те са предпазени и защитени от българските и международните закони за авторско право. Съдържанието на този сайт може да се използва само за закупуването на продукти и за никакви други цели. Каквито и да е други употреби, или начини на употреба, без писмено съгласие на „Технотрейд и Ко“ ООД са забранени. Tradebg.net не може да гарантира коректността на снимките, както и съвпадението на продукта с този от снимката на продуктовата страница.

Всички права, които не са отдадени изрично са запазени.

Дистрибуция на потребителско съдържание

          „Технотрейд и Ко“ ООД или всеки, на когото „Технотрейд и Ко“ ООД позволи, може да разпространява материали, базирани на съдържанието.

          Потребителското съдържание не се счита за препоръки. Вие се съгласявате, че Tradebg.net не препоръчва или не преглежда предварително съдържанието.

Спорове и Неуреденост

          Всички възникнали спорове в отношенията между ползвателите на сайта и „Технотрейд и Ко“ ООД се разрешават по взаимно съгласие. Ако такова не се постигне се предявяват претенции пред компетентните съдилища, съобразно приложимото в Република България и Европейския Съюз законодателство.

Работно време

          Предимството на сайта, е че можете да разглеждате и пазарувате, когато, където и колкото си поискате 24 часа в денонощието. Въпреки това дейностите и услугите са свързани с хора и някои от тях се извършват в нормалното работно време. Затова поръчки и запитвания, направени в почивни или празнични дни ще бъдат обработени в първият работен ден след тях. Поръчки и запитвания, направени след края на нормалния работен ден ще бъдат обработени на следващия работен ден.

Общи уредби

          „Технотрейд и Ко“ ООД си запазва правото да променя Общите условия по всяко време и по своя преценка. Промените се поместват на официалната страница на сайта и влизат в сила от деня на поместването им. Ползвателите на услугите са длъжни да проверяват актуализациите на Общи условия и да съобразяват поведението си с тях.

          За всички неуредени в настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в РБ и в ЕС законодателство.

Моля, прочетете Политика за поверителност.