Гаранция и доставка

Гаранция и доставка

Гаранция

          Всички продукти разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. Уредите са нови и в оригинална опаковка.

          При поръчани кухненски уреди от Tradebg.net  в пратката заедно с продукта ще откриете гаранционна карта. В нея ще прочетете всички гаранционни условия, както и информация за гаранционните сервизи.

          Ако уреда разполага с гаранционна карта издадена директно от производител, то вие ще я намерите в кутията с продукта.

         При констатирана липса на гаранционна карта е необходимо да ни сигнализирате в рамките на 48 часа от получаването на пратката. Сигналът следва да бъде изпратен, чрез формите за контакти на сайта ни, или по електронна поща на адрес: info@uredi.net

Доставка

          Поръчаните домакински уреди, предлагани от Tradebg.net, се доставят в цялата страна, чрез куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД. Имате възможност за избор на доставка до избран от вас офис или до посочения от вас адрес. За целта получателят следва да упомене изрично своето желание по кой начин желае да му бъде доставена поръчката. Клиентът използва услугите на доставчика посочен от Tradebg.net, без опция да избере друга фирма за доставка.

         В случай, че желаете друг начин на доставка, или избор на друга куриерска фирма, следва да направите запитване към нас. Можете да го изпратите, чрез формите за контакти в сайта, или по електронна поща на адрес: info@uredi.net

          Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. В редки случай е възможно разопаковане единствено за проверка на оборудването или качеството на поръчания от вас уред. Можете да уточните изрично това ваше желание при оформянето на поръчката ви.

 Вашата поръчка ще ви бъде доставена по един от следните начини:

 – При поръчка за доставка до най – близкия офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД. След пристигането на вашата пратка в съответния офис, вие ще получите уведомителен SMS с номера на вашата товарителница. Можете да получите вашата пратка в удобно за вас време и съобразявайки се с работното време на съответния офис.

 – При изявено от вас желание пратката да ви бъде доставена на посочения от вас адрес. При пристигането й в местния офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД, вие ще получите уведомителен SMS. В него ще е упоменат номера на вашата товарителница, и времето през което ще ви бъде доставена пратката. В случай, че има забавяне, или не си получите пратката, следва да потърсите информация от куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД.

При възникване на проблем с вашата поръчка и нейната доставка, моля да ни уведомите.

Доставката и заплащането на всички уреди, предлагани от Tradebg.net се извършва единствено, чрез Наложен платеж при получаване.

          Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти. Вие имате право да проверите дали получавате това, което сте поръчали, за да се избегне евентуално връщане на сгрешена поръчка.

          В рамките на тази услуга, предоставена от куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД, влиза и проверка целостта на пратката. Имате възможност да разгледате продукта за следи от удари, драскотини и други видими външни повреди. Ако уреда не е в изрядно състояние, вие имате  право да откажете получаването и заплащането на поръчката.

          Проверката и прегледът на пратката НЕ ВКЛЮЧВА изпробването на уреда или тестването на техническото му състояние. След като се уверите, че продуктът, който получавате е същия, то той следва да се заплати на куриера. В случай, че пратката е сгрешена, вие можете да откажете получаването и заплащането й. Транспортните разходи в този случай са за ваша сметка. Имате право да върнете продукта и по друг, удобен за вас и нас начин, но отново за ваша сметка.

          Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически, така и юридически лица, направили поръчка от Tradebg.net.

В случай, че е налице дефект, можете да се възползвате от услугите по гаранция и сервиз.

         Наличните количества на уреди, предлагани от Tradebg.net, се актуализира постоянно.  Следва да се информирате за наличността на желания от вас продукт, като направите запитване. Можете да го изпратите, чрез формите за контакти в сайта, или по електронна поща на адрес: info@uredi.net